Fair Music Festival


Artistes

JULIOL

Viva Yo

Formació catalana espontània i polifacética que recupera l’atmosfera dels 80 en format acústic. Xavi Garcia (percusió), Toni Yepes (guitarra) i Villi (veu).

Actua el dissabte, dia 5 de Juliol a les 19.00 h al jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

.

.

Mehul Patel & Rohit Mistry

Mehul Patel (Sitar) i Rohit Mistry (Tabla) oferiran un recital de música clássica procedent del nord de la India. Amdós músics han estudiat durant més de 15 anys aquesta modalitat musical. Oferiran una tarda de ragas i ritmes, il·lustrant les virtuts d’aquests instruments.

Actuen el 12 de juliol a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

....

Albert Giménez

Veterà guitarrista que ha format part de bandes experimentals com Neuronium, Macromassa i SuckElectrònic, duent des de llavors una prolífica obra en solitari de res menys que divuit àlbums. En el concert acústic que presentarà al Fair Music Festival, Albert Giménez ens mostrarà la seva obra més intima.

Actua el dissabte, dia 19 de Juliol a les 19.00 h al jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://www.myspace.com/triolio

.

Pullup Orchestra

Concert acústic del grup suís Pullup Orchestra. Hip-hop amb una secció de vents extraordinària. No us perdeu aquesta jove i prometedora formació perquè el seu show paga la pena. La seva actuació al Fair Music Festival serà la segona a Catalunya.

Actuen el 26 de juliol a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://www.myspace.com/pulluporchestra

..

AGOST

Jordi Lligadas

Cantautor nascut a Barcelona. Qualitat i intimitat musicals de primer ordre. Toca el piano des que te ús de raó. Comença a rascar la guitarra amb dotze anys, i amb setze s’inicia al violí i als divuit a la viola. Als vint s’aplica a l’estudi de la guitarra jazz, l’harmonia i el llenguatge musical. Ara ens presenta les seves darreres composicions.

Actua el 2 d’Agost a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

.
.

Lluís Gómez

Un bon exponent de la música ‘Bluegrass’, ‘Irlandesa’ i ‘new acoustic music’ al nostre país. Va liderar la banda “The Wild Turkey Band” durant 4 anys, van grabar dos Cd’s i van tocar al Festival Europeu de Bluegrass a la Rep. Txeca. Ha tocat a prestigiosos festival a Irlanda, UK, Irlanda, Rep. Txeca, Holanda, França i USA. A finals del 2007 va publicar el seu primer album en solitari, barrejat i mesclat per en Tim Cartet a Nashville, participen musics d’Irlanda i USA. Temes originals que donen una nova visio d’un instrument de caire tradicional. Ha acompanyat a musics americans que han vingut de gira pel nostre pais com Tom Corbett i Bill Keith

Actua el 9 d’Agost a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

.
.
.

Dídac Rocher

Les cançons d’aquest cantautor destil·len penombra, sinuositats, vacuïtats, estats salvatges, desconcert, i també amor i calma i ganes de viure, de ser lliure i de volar. Els seus recitals creen ambients suaus, íntims, i el Mediterrani aflora entre les notes, les sonoritats i les paraules.

Actua el 23 d’Agost a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://www.myspace.com/didacrocher
http://www.dsoundgroup.com

.

Hotel Guru Band

Francesc Miralles, Jordi Lligadas, Noemí Conesa i Jordi Tamayo formen Hotel Guru Band, una formació que acaricia el pop, el jazz melódic, la música clássica i el folk alternatiu. Presenten, entre d’altres, els temes del seu disc ‘Hotel Guru’.

Actuen el 30 d’Agost a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

www.hotelguruband.com

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=259181494

..

SETEMBRE

Beside

BESIDE és una banda de rock nascuda al Maresme durant el 2007, amb una visió del rock clara i directa, senzilla i elaborada alhora. Amb una formació de quartet amb bateria, baix, guitarra i veu, la banda recolza en tot moment una veu potent i personal amb un so contundent i diferent.

Actuen el 6 de Setembre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://www.beside.cat

http://www.myspace.com/beside2007

.

Black Coffee Quartet

Black Coffee Quartet està format per Sònia Ratera ( veu ) , Albert Caire ( piano ) , Christian Serra ( bateria ) i Cesar Garrido ( baix ), el seu repertori el formen standars de jazz i bossanova , com també algun tema pop , soul o funky , sempre sota la influència del jazz . Des de l’any 2000 , ha actuat en diferents sales de Barcelona i Catalunya , i festivals com el Festival de Jazz de Ciutat Vella , etc.

Actuen el 13 de Setembre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

..

Alquimia del Sol

Alquimia del Sol ha realitzat diferents espectacles en els que ha combinat la música en directe i la il·luminació artística, amb l’escenari com a cinema; també ha produït aquest espectacle amb dj’s; essent partíceps en el X Festival de Polipoesia de Barcelona, hem creat una performance en la que combinem el directe i el treball multimedia, incloent acrobàcies i mim, sincronitzats amb música, projeccions i poesia.

Actuen el 20 de Setembre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

.

Qui hi ha?

Qui hi ha? va néixer al 2005, fruit d’un grup d’amics que sentien una gran passió per la música. Gairebé tots ells havien format part d’altres formacions musicals, per la qual cosa tenien el rodatge necessari per poder començar un projecte tant ambiciós. El resultat: una altra perspectiva de la música celta d’arrel irlandesa, a la qual aporten una visió més mediterrània.

Actuen el 27 de Setembre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://www.myspace.com/quihiha.

.

OCTUBRE


The Céilí Band

The Barcelona Céilí Band, nova formació que va debutar al festival Al Ras de Mollet del Vallès.Podriem definirla com una “orquestra de ball irlandés”, amb instruments acústics. El concepte irlandés de ‘Céilí’ (festa casolana de música, ball, poesia, contes, acudits….) s’adapta be a la filosofia del nostre festival. La seva és una música que es cuina “localment” per un públic també local, tot en directe i al marge dels “circuits comercials”…

Actuen el 4 d’octubre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

..

Amato Petito & Hèctor Andreu

Cançó romàntica en italià i català d’aquests dos grans músics. Amato Petito, una veu genuïnament italiana cantant també en català.

Actuen el 11 d’octubre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://blogs.ccrtvi.com/amatopetito.php

.

Karin Portmann

Karin és una cantautora suïssa que acompanyada de la seva guitarra ens deleitarà amb els seus tons melòdics i acústics.

Actua el 18 d’octubre a les 19,00 h al Jardí d’Olokuti. Entrada lliure.

http://www.myspace.com/karinportmann

.

Anuncis%d bloggers like this: